Behandelmethodes

Diverse behandelmethodes

Hieronder noem ik enkele behandelmethodes die ik mogelijk kan toepassen. De methode die ik zal gebruiken is afhankelijk van wat jij nodig hebt, waarbij het werken vanuit mijn intuïtieve vermogens dus de basis vormt.

Transformatiemassage

Als we het gevoel hebben vast te zitten in ons lichaam, kan een transformatiemassage een verademing zijn. Dit is namelijk een massage die niet alleen jouw lichaam weer laat stromen, maar je bovendien weer laat voelen dat je ‘ruimte’ hebt in jouw eigen lichaam.

Tijdens deze massage maak ik gebruik van Sjeik Abdull’s Oliën.

Behandelmethodes: transformatie-massage

Edelstenen

De kracht van een (half)edelsteen bestaat uit een trilling, welke bij dragen daarvan wordt doorgegeven aan het lichaam.

Hierdoor wordt een constante stroom van impulsen aan het lichaam  toegediend. Daardoor ontwikkelt het lichaam zelf de kracht om zich van diverse kwalen en ziekten te ontdoen.

Edelstenen -ook wel genoemd kristallen of mineralen- worden al eeuwenlang als geneeskrachtig medium toegepast. Ze bezitten in veel gevallen een grote kracht, ook vanwege hun eeuwenlange ontstaansgeschiedenis.

Ze moeten aansluiten bij jouw persoonlijke klacht. Deze keuze van een edelsteen kan op verschillende manieren tot stand komen. Niet alleen op basis van kleur en bijbehorend chakra maar ook via de omschrijving van klacht of werking.

Via afstemming op jouw energie kies ik intuïtief de juiste edelsteen voor jou.

Voetreflexmassage

behandelmethodes: voetreflexmassage

Deze therapie werd al eeuwen geleden toegepast in Egypte, China en India. Het is een bepaalde vorm van contact maken.

Door de reflexpunten te behandelen krijgen de corresponderende organen en weefsels een betere doorbloeding. Ook wordt de afvoer via het lymfesysteem bevorderd en komt er een betere balancering van het meridiaanstelsel.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel.

 

BewarenBewaren