Behandelmethodes

 

Hieronder noem ik enkele behandelmethodes die ik  kan gaan toepassen. De methode die ik zal gebruiken is afhankelijk van wat jij nodig hebt, waarbij het werken vanuit mijn intuïtieve vermogens dus de basis vormt.

NEI-therapie

DE KLACHT OMZETTEN IN KRACHT MET NEI

 

Met Neuro Emotionele Integratie (NEI), vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor de symptomen  van de klachten op  fysiek, emotioneel, mentaal  en energetisch niveau verdwijnen. De herbeleving van trauma’s hoeft niet, lange gesprekken  zijn  ook niet nodig.

De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt.

Hierbij gebruiken we een energetisch meetinstrument (biotensor) die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismes onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hier aan ten grondslag liggen.

In ons onderbewustzijn liggen vele antwoorden. achter elke klacht ligt een emotionele oorzaak. Maar vaak zijn we niet in staat deze te snappen, omdat we ons niet bewustzijn wat er onbewust wordt opgeslagen.

In het consult gaan we een vertaalslag maken van  onderbewustzijn naar bewustzijn. We gaan kijken wat er blokkeert in jouw lichaam zodat het opgeruimd mag worden.

Wie je ook bent, klein, groot, oud, jong, nog niet geboren, of is er een kinderwens. Zelfs voor huisdieren die angsten/traumatische ervaringen hebben.

Het maakt niet uit omdat we allen een bewustzijn en een onderbewustzijn hebben, en daarom echt kunnen vragen wat jouw lichaam nodig heeft.

Klik hier voor meer info

Voetreflexmassage

behandelmethodes: voetreflexmassage

Deze therapie werd al eeuwen geleden toegepast in Egypte, China en India. Het is een bepaalde vorm van contact maken.

Door de reflexpunten te behandelen krijgen de corresponderende organen en weefsels een betere doorbloeding. Ook wordt de afvoer via het lymfesysteem bevorderd en komt er een betere balancering van het meridiaanstelsel.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel.

 

BewarenBewaren