Een kennismaking met Sylvia

Sylvia Sliphorst

Iets over mij 

Als mens worden we gevormd door dat wat we meegekregen hebben van onze ouders, partner, school etc. We nemen het als waarheid aan, maar is het wel de waarheid? Eenieder heeft nl. zijn/haar eigen waarheid. Ook jij! 

Mijn motivatie om meer inzicht te krijgen in mijn verhaal was een drive van binnenuit. Nieuwsgierigheid naar kennis en bewustwording en verdere ontwikkeling werd mede door  2 hoogsensitieve kinderen  zichtbaar. Ik ben hen zeer dankbaar: zij lieten mij zien en ervaren dat er behoefte was aan een andere manier van opvoeden of liever gezegd, een andere manier van leven. Het was een zoektocht,  maar heb hierdoor vele  lieve en bijzondere mensen ontmoet die mij daarin geholpen hebben.

Ik ben diverse opleidingen, bijscholingen en vele cursussen gaan volgen zoals bijv. Stresscounseling, Voetreflextherapie, Coaching, en werd mijn interesse steeds meer aangewakkerd voor  energetische- en spirituele zaken. Daar kon en wilde ik niet meer voor weglopen.

Door in verbinding met mezelf te zijn gekomen, kwamen er kwaliteiten (zoals mijn ‘helder weten’ en ‘helder voelen’) naar  boven  die al  in mij aanwezig waren, maar vervaagd waren door  allerlei overtuigingen, patronen en de systemen. 

Wat zou het toch mooi zijn als jij jouw kwaliteiten weer kan beleven.

ik zie uit naar onze eerste ontmoeting.

Sylvia Sliphorst op de parade in Den Bosch